Zsuzsi Gyurin
producer



Benő Baranyi
director



Balázs Dudás
director



Dávid Gajdics
cinematographer


Balázs Végvári
cinematographer


Scrabo Sheperd
visual effests

 

zsuzsi Gyurin Zsuzsi
producer, gyártásvezető

E-mail: gyurin.zsuzsi@salamandrafilm.com
Mobil: +36 70 264 4676
IMDB: https://www.imdb.com/name/nm8328901/

Filmográfia:

2020: Baranyi Benő: Gyíkember
2019: K. Kovács Ákos: Branka
2019: Antal Attila: Valami hiányzik
2018: Ducki Witek: A Duna-Tisza köze vízgazdálkodása
2018: Antal Attila: Tanyaszínház
2018: Batka Annamária: ORSHI-rendszerek
2018: Baranyi Benő: Tejcsarnok
2018: Bánki Ákos: A betiltott festő – Hortobágyi Endre
2018: Ducki Witek: A zene női szemmel
2018: Dasha Koroleva: Otthon
2018: Farkas Adrienn: Alex
2018: Dudás Balázs: Két csík
2017: Baranyi Benő: Bújócska
2014: Baranyi Benő: Csomagtartó
.

.

Baranyi Benő Baranyi Gábor Benő
rendező

E-mail: salamandrafilm@salamandrafilm.com
Mobil: +36 70 361 2209
IMDB: https://www.imdb.com/name/nm4889041

Tanulmányok:

2017-2019: Színház- és Filmművészeti Egyetem (Filmrendező mesterszak)
2007-2010: Eszterházy Károly Főiskola, Eger (Filmkészítő BA)

Fontosabb díjak:

2018: SHOTS International Short Film Festival, best student film (Bújócska)
2018: Hét Domb Film Festival, best short film (Bújócska)
2018: Rebel Film Festival, Audience award, Grand Prix, Best student film (Bújócska)
2018: Let’s CEE Film Festival, special mention (Bújócska)
2018: Let’s CEE Film Festival, pitching session, 2. prize (Szepszis)
2018: Savaria Film Festival, student film category, 3. prize (Bújócska)
2017: Pannonfiling Filmfestival, 1. prize, Audience award (Bújócska)
2013: 20. Hungarian Studentfilmfestival, creative award (Csomagtartó)
2012: Faludi International Filmfestival, special award (Csomagtartó)
2010: De Jure, 2. prize (Hétköznapi történet)
.

.

Dudás Balázs Dudás Balázs
rendező

E-mail: balazs.dudas@salamandrafilm.com
Mobil: +36 30 823 5042
IMDB: http://www.imdb.com/name/nm5390356/

Education:

2013-2015: University of Theatre and Film Arts, Budapest (Filmdirector MA)
2012-2013: College of Communicaton and Business, Budapest (Cameraman BA)
2008-2011: Eszterházy Károly University, Eger (Film and media studies BA)

Filmography:

2019 KÉT CSÍK – SHORT FICTION
2017 WELCOME – SHORT FICTION
2017 SEMMI KOMOLY (NOTHING SERIOUS) – SHORT FICTION
2016 VIDÉKI RANDEVÚ (RURAL DATE) – SHORT FICTION
2015 TE KÖVETKEZEL (YOUR TURN) – SHORT FICTION
2013 APA (FATHER) – SHORT FICTION
2013 ÚJVÁROS – SHORT FICTION
2011 KÉNYSZERPIHENŐ (FORCED BREAK) – SHORT FICTION
2011 LAKÓTÁRSAT KERESÜNK (LOOKING FOR FLATMATE) – SHORT FICTION
.

.

Gajdics Dávid Dávid Gajdics
cinematographer

e-mail: david.gajdics@salamandrafilm.com
phone: +36 30 555 2896
IMDB: http://www.imdb.com/name/nm7987456/
Vimeo: https://vimeo.com/davidgajdics

Education:

Metropolitan University, Hungary, Cinematographer master degree

Filmfestival awards:

2018: SHOTS International Short Film Festival, best student film (Bújócska)
2018: Hét Domb Film Festival, best short film (Bújócska)
2018: Rebel Film Festival, Audience award, Grand Prix, Best student film (Bújócska)
2018: Let’s CEE Film Festival, special mention (Bújócska)
2017: Mediawave Festival, Best documentary film (Ha nem segít a mindenható)
2017: As Film Festival, Rome, Special award (Bújócska / Hide and seek)
2017: Pannonfiling Festival, 1. prize and Audience award (Bújócska / Hide and seek)
2016: Karlovy Vary Film Festival, 1. prize
(Ernelláék Farkaséknál / It’s not the time of my life)
2016: Jameson Cinefest International Film Festival, Audience award
(Ernelláék Farkaséknál / It’s not the time of my life)
.

.

Végvári Balázs Végvári Balázs
operatőr

E-mail: balazs.vegvari@salamandrafilm.com
Mobil: +36 30 867 5113
IMDB: https://www.imdb.com/name/nm9204452/

Education:

Metropolitan University, Hungary, Cinematographer master degree

Filmography:

2019: Alex (Short)
2017: Álmatlan: Dreamless (Documentary)

Showreel:

.

.

Scrabo Sheperd
VFX

E-mail: scrabos@gmail.com
Mobil: +36 70 634 4747

Scrabo Sheperd showreel 2018:

Scrabo Sheperd colorist reel:

Scrabo Sheperd showreel 2017: